No category

پایان نامه ارشد رایگان درمورد ویژگی های کیفی

آذر ۱۴, ۱۳۹۷

کردن کاهش یابدف رنگ محصول بهبود یافته، زمان خشک کردن کاهش می یابد (Chua and et al, 2002).
صالحی زاده و همکاران در بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جا به جایی بر روی ویژگی های کیفی برگه زرد آلود بیان کردند که دمای فرآوری بر روی شاخص های کیفی قهوه ای شدن، جذب مجدد آب و باقی مانده دی اکسید گوگرد اثر معنی داری دارند، در

مطلب مشابه :  منابع و ماخذ پایان نامهاصل برائت، طلاق، عقد مزارعه

No Comments

Leave a Reply