10 تفاله غذایی که بهتر است آن‌ها را دور نریزید | تغذیه سالم

10 تفاله غذایی که بهتره اونا رو دور نریزید

ته مونده ها و تفالهای بعضی از غذاها و میوه هایی که دور می ریزید در واقع مفیدتر از خود میوه ها هستن و باید اونا رو هم بخورین.

شمام از اون دسته آدمایی هستین که سالم ترین و مفیدترین بخش میوه ها و مواد غذایی رو دور می ریزید؟ اگه شمام به هنگام برش، خرد کردن و پوست کردن میوه ها و … تفاله زیادی جمع می کنین، باید دوباره به این کارتون فکر کنین. بعضی از متراکم ترین و جور واجور ترین مواد غذایی در بخشایی از میوه ها و سبزیجات یافت می شن که ما بیشتر اونا رو به عنوان تفاله دور می ریزیم. این میوه ها و سبزیجات در طول رشد در مقابل عناصر مختلفی قرار می گیرن و این باعث می شه که مواد غذایی به درد بخور و منحصربه فردی در اونا جمع شه. اینجا به 10 تفاله ای می پردازیم که باید در وعدهاتون وجود داشته باشن.

1- برگای هویج

بیشتر از خود هویج، برگ هاش پر از کلروفیل هستن. این ماده به گیاه رنگدونه سبز میده. کلروفیل

منبع : tebyan.net

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *